0113-212828
info@lamellen-rolgordijnen.nl
Cookweg 22
4462 HE Goes

Betaalinformatie

Bij Lamellen-rolgordijnen.nl kan het volledige bedrag achteraf betaald worden met behulp van Klarna. Voor klanten uit België; en andere landen kan er niet betaald worden met Klarna Vooraf dient het volledige bedrag te worden betaald. U kunt de betaling voldoen via een overboeking per bank. Uw aanbetaling dient binnen 7 dagen na besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling definitief door ons wordt geproduceerd en daarna direct zal worden verzonden.

Klarna

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Klarna
Klarna voert voor lamellen-rolgordijnen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
iDEAL is bij Lamellen-Rolgordijnen.nl volledig gratis!
Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand.
-ABN AMRO: e.dentifier / Rabobank: Random Reader / SNS Bank: digipas / ING bank: GSM of TANcodes / Fortis: Access Key-

Creditcard (Visa, Mastercard, Maestro)

Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. De betaling wordt pas afgeschreven wanneer een artikel is geleverd. Als je bestelling bestaat uit meerdere artikelen die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Onze webshop ondersteunt deze betalingen.

PayPal

Bij Lamellen-rolgordijnen kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Overschrijving

U kunt ook - bijvoorbeeld via internetbankieren van uw eigen bank - betalen middels een overboeking op ons bankrekeningnummer. Dit brengt ook geen extra kosten met zich mee, maar houdt u wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd waardoor de levertijd wordt verlengd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.
Onze bankgegevens zijn:
Rekeningnummer: NL86RABO0150839715
Ten name van Lamellen-rolgordijnen.nl
BIC nr: RABONL2U
Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel de volgende dag in productie nemen.

Overschrijving met betaal link

U krijgt via multisafepay de mogelijk aangeboden om direct te betalen met een overschrijving. Dus u hoeft zelf niet naar uw bank te gaan en dan het bedrag over te maken.
Dit wordt gewoon gedaan in de betaalomgeving van multisafepay.

Mister Cash

Deze betaaloptie wordt ook aangeboden door lamellen-rolgordijnen voor onze Belgische klanten.
Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten. Het is dus mogelijk om er in een online casino of een pokerroom mee te betalen. Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen. Het systeem is operationeel geworden in 1979. Drie Belgische financiële instanties hebben toen in samenwerking Mistercash ontwikkelt. Dit waren de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is net iets eerder operationeel geworden als bancontact.