0113-212828
info@lamellen-rolgordijnen.nl
Cookweg 22
4462 HE Goes

Jaloezieën

Houten jaloezieën

Met Houten jaloezieën haal je een landelijke, exclusieve sfeer in huis door het natuurlijke materiaal. Door de lamellen licht te kantelen kun je spelen met de lichtinval. Houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, zijn verkrijgbaar in: 25mm en 50mm. Voor een subtielere uitstraling kies je een lamel-breedte van 25mm en houten lamellen 50mm passen in vrijwel ieder interieur. Maak je houten lamel nog extra persoonlijk met een bijpassend of juist een contrasterend ladderband om je raamdecoratie nog meer op te laten vallen.
Vanwege productie in eigen fabriek kan Lamellen-rolgordijnen.nl voordelige houten lamellen op maat aanbieden, de goedkoopste van Nederland. Bestel Houten jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën
 
Aluminium jaloezieën, ook wel aluminium lamellen genoemd, zijn erg duurzaam en verkrijgbaar in: 25mm en 50mm. Voor een elegante uitstraling kies je een smallere lamel-breedte, aluminium lamellen 25mm, wil je juist een statement maken dan kies je voor een robuuste brede lamel, aluminium lamellen 50mm. Vanwege productie in eigen fabriek kan Lamellen-rolgordijnen.nl voordelige aluminium jaloezieën op maat de goedkoopste van Nederland. . Bestel vandaag nog.